Трета поредна загуба за Осогово волей
Трета поредна загуба за Осогово волей / netinfo

Трета поредна загуба записа отборът на "Осогово волей" в първенството на Аматьорската волейболна лига. Кюстендилци отсъпиха при първото си домакинство в мач от група "Б1", на дивизия "Б" с 1:3 гейма от тима на "1L".
Гостите започнаха много по- мобилизирано срещата и още в самото начало взеха преднина от 6- 7 точки, която запазиха до края на първата част спечелена с 18:25 точки. През втория гейм кюстендилци загатнаха за своите възможности и след няколко успешни отигравания в защита и нападение, затвориха частта 25:22 и изравниха геймовете. В третият гейм около мрежата имаше само един отбор, този на гостите, които спечелиха категорично с 14:25 точки. И в третата част кюстендилци не успяха да подобрят нито посрещането, нито организацията в нападение. В крайна сметка софийският тим взе и този гейма след 19:25, а с това и срещата с 1:3 гейма.
След трета поредна загуба кюстендилци заемат последното място в своята група едва с 1 точка. За кюстендилци това е най- слабото представяне във Volley Mania от пет сезона насам.
В следващият кръг "Осогово волей" гостува в края на месеца на "Тигрите", които са лидери след три победи.

Трета поредна загуба за "Осогово волей"
netinfo