Трета поредна победа за Велбъжд, първа загуба за Миньор- Бобов дол
Трета поредна победа за Велбъжд, първа загуба за Миньор- Бобов дол / Влади Владимиров

Трета поредна победа постигнаха футболистите на "Велбъжд" в Югозападната "В" група. Те надиграха "Бенковски"- Пазарджик с 2:1, пред около 100 зрители на стадион "Осогово".

И трите гола паднаха през първото полувреме. Капитанът Юлиян Кръстев откри резултата в 16- та минута, след пряк свободен удар и добавка след удар в стената. Гостите изравниха в 38- та минута чрез Венислав Попов. Янко Янков вкара дежурния си гол в 40- минута, който се оказа и победен за "Велбъжд", асистира му Светлозар Момчилов.

През второто полувреме пропуски направиха Янков, Данаил Иванов и Иво Максимов, а вратарят Николай Георгиев отчая опитите на гостите да изравнят резултата.

В следващия кръг "Велбъжд" гостува на "Германея" в Сапарева баня. Футболистите на Борис Кръстев загубиха като гости на "Хебър" в Пазарджик с 1:0.

Първа загуба допусна и лидерът в класирането, отборът на "Миньор"- Бобов дол отстъпи на "Струмска слава" в Радомир с 2:1.

Останалите резултати от този 4- ти кръг в ЮЗ "В" група:

Балкан (Ботевград) - Авангард (Бачево)                    4:1
Сливнишки герой (Сливница) - Ботев 1937 (Ихтиман)        13:0
Витоша (Бистрица) - Локомотив 1925 (Септември)            3:1
Септември (София) - Перун (Кресна)                        0:5
Левски 1923 (Елин Пелин) - Места 2005 (Хаджидимово)       1:1
Костинброд (Костинброд) - Витоша (Долна Диканя)           4:0
Пирин 2002 (Разлог) - Чепинец (Велинград)                 4:0

Водачи в класирането са вече отборите на "Сливнишки герой" и "Витоша"- Бистрица с по 10 точки. Следват 5 отбора с по 9 точки- ""Велбъжд", "Миньор", "Пирин", "Струмска слава" и "Балкан".