Тимът на ОД МВР- Кюстендил, воден от комисар Джоглев спечели турнира за празника на МВР
Тимът на ОД МВР- Кюстендил, воден от комисар Джоглев спечели турнира за празника на МВР / Влади Владимиров

Отборът на ОД МВР- Кюстендил спечели футболния турнир за празника на МВР, с капитан- директорът, комисар Георги Джоглев. Те победиха на финала тима на РУП- Кюстендил, воден от началникът Росен Райчев след изпълнение на дузпи.

Редовното време завърши при резултат 1:1, а при дузпите пропуски направиха, първо комисар Джоглев, а веднага след него "не посмя да отбележи" и Росен Райчев.

Отборът на Пожарна безопасност и защита на населението спечели с 4:2 срещу Гранична полиция, в спор за третото място. На 5-6 място останаха тимовете на Жандармерия и ГПУ Олтоманци. Главен съдия на турнира бе  председателят на Съдийска комисия- Кюстендил Огнян Пешев.

Директорът на ОД МВР- Кюстендил, комисар Георги Джоглев връчи наградите, като за отборът на Гранична полиция това бе чаша, под формата на футболна топка, за да пият студена вода.

Тимовете в челната тройка получиха купи и грамоти, а за победителите имаше и топка, осигурена от община Кюстендил.

"Отборът на РУП- Кюстендил се представя от година на година все по- добре, но си знае и мястото", каза шеговито комисар Джоглев, предвид това, че неговият тим, на ОД МВР победи при дузпите на финала.

Срещите се играха на спортната площадка в кв. "Младост".

"Посвещавам победата на дъщеря си Вая Драганова, като очаквам събота, тя да посвети нейната на мен", каза Калоян Драганов. Вая ще участва в международния турнир по художествена гимнастика "Кюстендилско лято 2012".