ТФ Партньори благодарят на директора на театъра, за нова зала
ТФ Партньори благодарят на директора на театъра, за нова зала / netinfo

По стара българска традиция - с питка хляб започна първата репетиция  на танцова формация "Партньори" в новата зала за танци, в театъра. „Страхотно е! Очаровани сме от условията и благодарим на директора на театъра за инициативата да отремонтира и пригоди залата за танци. Кюстендил има нужда от повече такива места!", беше спонтанната реакция на танцьорите, пише в писмо до Дарик Соня Ангелова.

Публикуваме и целия текст: "Колко често в Кюстендил забелязваме добрите дела и дали се сещаме да благодарим за тях? Или за този вид дела сме свикнали да мислим, че щом е институция, то тя е длъжна да го прави. Да, но колко са институциите, които успяват и колко са тези, които намират оправдание за безсилието си, с липсата на средства и наличието на административни спънки!

Дискутирайки над тези теми, ние - танцьорите от Танцова формация "Партньори", решихме, че когато има добри дела, те трябва да се похвалят и дават за пример, за да "повличат крак" и да водят след себе си нови добри дела.

Затова ние казваме едно голямо браво и още по-голямо благодаря на директора на общинския драматичен театър Чавдар Ненов и на целия му екип, за инициативата и усилията да направят новата зала за танци, на която ние се радваме отскоро.

Ние пожелаваме на Кюстендил повече инициативни хора и повече качествени придобивки за града ни. И нека, когато ги забележим, не забравяме да им се радваме и да благодарим, че са се появили или са били възстановени!

Соня Ангелова,

Ръководител на ТФ "Партньори"