Талантливи гимнастички от Велбъжд с отличия от Импала
Талантливи гимнастички от Велбъжд с отличия от Импала / Личен архив

Цветозара Миленкова се класира втора в многобоя при най- малките гимнастички, родени 2007 г. на 11- тия международен турнир "Импала"- Стара Загора. Състезателката на "Велбъжд" спечели при съчетанията на въже и остана 5- та на без уред. Треньор Весела Петрова.

Талантливи гимнастички от "Велбъжд" с отличия от "Импала"
netinfo

Мишел Иванова спечели също сребърен медал в многобоя, но при родените 2005 година. Тя е първа на без уред и 5- та на въже. Мишел се подготвя от нейната майка Весела Петрова. Мадлен Ризова се класира 7- ма на въже, при родените 2004 година.
Голяма бе конкуренцията при девойките младша възраст, родени 2002- 2003 г., участваха 42 гимнастички. Леонор Божанова завърши на 5- то място в многобоя и спечели бронзов медал на обръч.

Талантливи гимнастички от "Велбъжд" с отличия от "Импала"
netinfo

Другата елитна гимнастичка на "Велбъжд" в тази възраст, Вая Драганова е 5- та на топка.
Ансамбълът на "Велбъжд", родени 2004- 2005 година в "Б" категория завоюва бронзовите отличия със съчетание с топки, в състав- Мартина Тасева, Деяна Иванова, Десислава Георгиева и Киара Кирилова. Треньор на ансамбъла, Леонор, Вая и Мадлен е Валя Машова.

Талантливи гимнастички от "Велбъжд" с отличия от "Импала"
netinfo

Регламентът на турнира предвиждаше да се класира по едно дете от клуб, което се е представило най- добре, в отделните съчетания и в многобоя.
Гимнастички от "Велбъжд" ще участват през тази седмица на силен международен турнир във Велико Търново.