Сватбари боядисаха Обреден дом-Кюстендил, време е за купон!
Сватбари боядисаха Обреден дом-Кюстендил, време е за купон! / netinfo
Сватбари боядисаха Обреден дом- Кюстендил, време е за купон!
31147
Сватбари боядисаха Обреден дом- Кюстендил, време е за купон!
  • Сватбари боядисаха Обреден дом- Кюстендил, време е за купон!

Младоженец, кум и група приятели боядисаха днес най-важната част от фасадата на Обреден дом-Кюстендил, където младоженецът изнася булката на ръце, а кумата хвърля късметите. С мечета в ръка, баки с латекс, много настроение и работата беше свършена.

Десислава Петрова и Милен Янков ще сключат граждански брак в събота - 17 юли, в 17 часа. Кумуват Виктория Веселинова и Александър Петров.

Историята започва така: компанията е на сватба на приятел преди седмица и вижда, че фасадата на Обредния дом не е както трябва, загрозява снимките. Бъдещият младоженец Милен и кумът му Сашо отиват при директора на Обредния дом Камелия Джиновска с оферта - искаме да боядисаме фасадата. Тя се съгласява и им предлага да вземат фактура за материалите, която да осребри. Момчетата отказват, искат това да е техен жест - дарение.

Сватбари боядисаха Обреден дом-Кюстендил, време е за купон!
netinfo

Директорът на Обреден дом обяви, че ще извършат безплатно ритуала- именуване за първородното дете на младото семейство.

Деси и Милен са заедно от 10 години, а от седем живеят заедно. Тя е мениджър във фирмата на брат си - Мони Петров. Той работи в "Актавис"-Дупница. Кумът Александър е инженер , а кумата Виктория е бъдещ офталмолог.

Булката Деси дойде накрая, хареса свършената работа и си пожела с Милен да са здрави и да се разбират, както досега.

Сватбари боядисаха Обреден дом-Кюстендил, време е за купон!
netinfo

Ергенското парти е било във вила във Варна. Купонът става за филм, но момчетата не искат много да се разчува за приключенията им, само се загатва за участието и на блондинки. Моминското парти е било в столичен клуб. "Шпиони не сме пращали, то затова и толкова години сме заедно с приятелките си, защото си имаме доверие", обобщават приятелите на младоженеца.

Купонът в събота не е за изпускане, дано да сте сред поканените.?

Целият екип на Дарик-Кюстендил им желае любов с тръпка, деца, колкото искат, ентусиазъм за завиждане и верни приятели до края на дните им.