Строители с награди и призив- да не си подбиваме цените
Строители с награди и призив- да не си подбиваме цените / Влади Владимиров, Дарик Кюстендил

Сградата Административен съд- Кюстендил спечели годишната награда на Областното представителство на Камарата на строителите в България, в категория "Обществени сгради". Раздадени бяха призове още в категориите- "Хидротехническо строителство", "Жилищна сграда с обслужваща сфера", "Корпоративни и административни сгради", както и за "Развитие на градската среда".

 

Гости на тържествената вечеря бяха председателят на ОС Стоян Стоилов, зам. кметът на община Кюстендил Росица Плачкова, главният архитект Стояна Чавдарова, зам.- председателят на Камарата на строителите в България Венелин Терзиев.

Председателят на Областното представителство Атанас Кирилов получи плакет за принос в създаването на Централния професионален регистър на строителя, по повод 5- годишнината на от създаването му.

"Надявам се да се насочват към нас средства и да кажем на следващия Димитровден, че действително сме строители, а не строители на кокошарници. Ние сме твърди хора и се надявам да оцелеем.

Призовавам Ви колеги, да не си подбиваме цените. Няма обекти, а и подаряваме на инвеститорите неща, които ако продължаваме така ще започнем да боядисваме с вода. Да сме отговорни към професията която упражняваме и дано кризата си отиде", каза Атанас Кирилов.