Страната О - най-голямото вълшебство са приятелите
Страната О - най-голямото вълшебство са приятелите / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

В "Страната О!" - на игрите, забавленията и вълшебствата, заведоха своята публика, момичетата и момчетата от летния театрален курс в ОДК-Кюстендил, с ръководител Ани Кръстева.

"Страната О" - най-голямото вълшебство са приятелите
netinfo

"Целият месец беше много емоционален. Трета година поред имам удоволствието да водя летния театрален курс, по покана на колегите от ОДК. Благодаря Ви, Вие сте от малкото родители, които осъзнават, че вместо да седят пред компютрите и да гледат телевизия, децата Ви могат да вършат нещо интересно и полезно. За мен е важно те да имат едно прекрасно емоционално преживяване, да се научат на социален контакт. Пиесата изцяло е дело на вашите деца, аз просто взимах по щипка сол- от тук, от там. Те са един взрив, една бомба от емоции. В "Страната О" - всички сме били. Върнете се и Вие в "Страната О" и не спирайте да мечтаете. Музиката за спектакъла е подарък от Никос Гарбис. Той пише музика за театър и филми в американския бизнес", каза пред гостите в залата Ани Кръстева.

"Страната О" - най-голямото вълшебство са приятелите
netinfo

Сценарият - баба, палав внук, супа топчета, пътуване с кораб, вълшебна пръчка и... Децата откриват, че най-голямото вълшебство са приятелите. Те искат да станат полицаи, балерина, учител, дизайнер, манекен, кино звезда, , фотограф на световни звезди и... дано мечтите им се сбъднат. И, така ще стане, защото "корабът на мечтите ни не ще отплава, защото вече сме по-добри", казаха малките актьори на финала на "Страната О".

"Страната О" - най-голямото вълшебство са приятелите
netinfo

Талантливата кака Еми разказа в монолог за раздялата си с детството и мечтите.
Децата си направиха снимка за спомен с Ани - любимият си водач в света на театралното изкуство и си пожелаха нови срещи през „Детско лято 2014".

"Страната О" - най-голямото вълшебство са приятелите
netinfo