Сергей Станишев идва за откриването на кампанията на Коалиция за България в Кюстендил
Сергей Станишев идва за откриването на кампанията на Коалиция за България в Кюстендил / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Предизборна кампания за Избори за ЕП 2014 г.

Коалиция за България ще открие предизборната си кампания в Кюстендил на 30 април / сряда /, от 19 часа на Арката на площад "Велбъжд". Гост ще бъде председателят на БСП и водач на листата за изборите за Европейски парламент Сергей Станишев. Румяна Попова и Алисия ще са изпълнителите в концертната програма.
"Каним всички наши съграждани на откриването на кампанията ни. За представителите на културата и образованието организираме среща с кандидата за евродепутат от гражданската квота в листата Достена Лаверн. Тя ще се проведе на 29 април, от 18, 30 ч. във Възрожденското училище", каза зам.- председателят на НС Мая Манолова.
В клуба на БСП е в ход записване на желаещите да отпразнуват Деня на труда и празника на вестник "Дума", в Борисовата градина в София. Автобусите ще тръгнат на 1- ви май, в 08, 00 ч. от паркинга зад бившия Партиен дом, каза общинският председател на БСП Катерина Янчева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.