СДС се рефрешна в три общини
СДС се рефрешна в три общини / Дарик- Кюстендил, архив

Националният съвет на СДС прие новоучредените организации в три общини от Кюстендилска област - Сапарева баня, Бобов дол и Бобошево. Новият председател на СДС-Сапарева баня е Марта Желязкова, а на СДС-Бобошево- Лозана Джикова и двете дами са сред първите членове на партията, каза за Дарик областният председател Пламен Данаилов. Той допълни, че лидерът на СДС-Бобов дол Иван Алексов е адвокат в престижна кантора в София.

"Възстановяването на тези общински организации е доказателство за правилната политика, която водят националното  и областното ръководства", заяви Данаилов. По негова покана, гост на общинската конференция на сините в Дупница ще бъде главният секретар на СДС Димитър Иванов. Конференцията е в четвъртък, като на нея се очаква да бъдат номинирани и кандидатури за кмет, като ще се коментира и темата за участието на партията в изборите - самостоятелно или в коалиция.

В края на месец април или в началото на май ще бъдат вътрешните избори в СДС, за определяне на кандидатите за кмет и подредбата на листите за общински съветници.