СДС- Дупница също застана зад Петър Паунов
СДС- Дупница също застана зад Петър Паунов / netinfo

СДС- Дупница номинира за лидер на партията Петър Паунов. Това съобщи на пресконференция Пламен Данаилов, лидер на местната структура, след проведено общо събрание. От всички 142 -ма присъстващи, само двама бяха против подкрепата за Паунов, обясни Пламен Данаилов.

„Петър Паунов беше номиниран защото е човек на действието и изпълнява поетите ангажименти“, обоснова предложението Пламен Данаилов. За заместници на Паунов са предложени Ергин Емин и Мартин Димитров. На събранието за избор на лидер на СДС на 14 декември от Дупница ще могат да гласуват 268 човека. За поведението на Пламен Юруков, който няма да се кандидатира за лидер на партията, Данаилов коментира, че за първи път вижда толкова достойно оттегляне- „ Компроматите по негов адрес по един или друг начин носят негативи за СДС“. Мандата на Пламен Данаилов като председател на СДС Дупница е изтекъл преди няколко месеца, но съгласно новия устав на партията, такива заседанания за избор на общински лидер ще се проведат след решение на национално равнище.


СДС- Сапарева баня все още не са провели вътрешнопартийно заседание, такова предстои. Това каза лидера в курортния град Марта Желязкова.