Сашко Александров свиква сесия на ОбС Бобов дол
Сашко Александров свиква сесия на ОбС Бобов дол / netinfo

  Заседание на Общински съвет - Бобов дол е насрочено за 27 юли. Сесията се свиква от Сашко Александров. В дневният ред са включени  докладни за приемане на Наредба за условията и реда за упражняване на правата на собственост на общината в Търговски дружества с общинско участие в капитала, за участието на общината в граждански дружества и в сдружения с нестопанска цел, докладна за приемане на наредба за търговската дейност на територията на общината.

 В дневния ред са още точка за приемането на  допълнение на "Наредба за определянето и администрирането на местните такси, цени на услуги, допълнение на Правилника за организацията и дейността на Общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с Общинска администрация. Включени са още отчет за изпълнение решенията на Общински съвет и приемане правилник за дейността, структурата и състава на Общинско предприятие "Чистота, озеленяване и благоустройство" .

 В предварителния дневен ред е още точка за преобразуване на Многопрофилна болница за активно лечение "Д-р Стоян Сантев" ЕООД чрез промяна на правната форма на едноличното дружество с едноличен собственик на капитала Община Бобов дол. Съветниците ще обсъдят още пренасочването за обезвреждане на образуваните на територията на Община Бобов дол неопасни отпадъци към депото на Община Кюстендил.

  С решение на Административният съд в Кюстендил за законен председател на ОбС в Бобов дол бе върнат на поста Димитър Ганчев.