Румен Антимов: Искам да сложим ред в Адвокатска колегия- Кюстендил
Румен Антимов: Искам да сложим ред в Адвокатска колегия- Кюстендил / Влади Владимиров, Дарик

Ново обжалване на избора на председател на Адвокатска колегия- Кюстендил очаква спечелилият изборите, за втори път през тази година- Румен Антимов, познавайки методите на работа на опонентите си. Той бе категоричен пред Дарик, че 3- годишният му мандат не тече, докато не встъпи в длъжност.
"Резултатите показват изключително надмощие във вота за колегите, с които бях приел да работя. Благодаря на всички, които гласуваха. Едно ново обжалване би ни вкарало в едно безвремие. Адвокатският съвет, който в момента действа не е достатъчно пълноценен", заяви Румен Антимов. Той допълни, че едната страна се опитва да запази статуквото в колегията, а другата, в негово лице иска промени.
Антимов се обяви пред Дарик за консолидиране на колегията и премахване на порочни практики, като тази, по която се разпределят служебните защитници.
"Сред повечето колеги има брожения за начина на разпределение, не знам детайли, но дори и да са били точни, липсата на прозрачност, създава напрежение. Има и членове на колегията, адвокати, които не са си плащали членския внос. Това е липса на отговорност, а не на средства. Искам да сложим ред в Адвокатска колегия- Кюстендил, промяна на ценностите, морала и визията във всяко едно отношение", коментира Антимов.