Разговорите за Бюджет 2012 започнали ползотворно
Разговорите за Бюджет 2012 започнали ползотворно / Влади Владимиров, Дарик Кюстендил

Като "ползотворна и за двете страни", определи работната среща на тема- Бюджет 2012, между Общински съвет и общинска администрация, председателят на ОС- Кюстендил Стоян Стоилов. Официална информация за резултатите от нея ще има в понеделник.

"Добре е, че общинска администрация се отзова на поканата ни, в лицето на зам.- кметът Надя Каратова и главният счетоводител Петър Ненчев. Нова среща ще има следващия четвъртък", заяви за Дарик Стоилов. Той бе категоричен, че Комисията за установяване на действителното финансово състояние на общината към ОС продължава своята работа "на високи обороти".

От страна на Общинският съвет на работната среща за бюджета са присъствали още- председателят на бюджетната комисия Вася Пешева / ГЕРБ /, Атанас Кирилов / ГЕРБ /- зам.- председател на комисията по стопански дейности, Иван Ангелов / ЛИДЕР /- председател на комисията по обществен ред и безопасност на движението, Младен Ризов / РЗС /- председател на комисията по спорт, туризъм и младежки дейности и колегата им съветник от ЛИДЕР Йордан Ангелков. Без свои представители са били групите на "Коалиция- Кюстендил" и БСП.