Ясни титулярите на Велбъжд- Кюстендил срещу Хебър
Ясни титулярите на Велбъжд- Кюстендил срещу Хебър / netinfo

  Старши треньорът на "Велбъжд- Кюстендил"- Борис Николов е определил титулярния състав за мача, от първия кръг на Западната "Б" група, срещу "Хебър"- Пазарджик. На вратата Кр. Петков, в защита- капитана Ад. Зафиров, Ив. Пенев, Дан. Йорданов и Р. Петров, халфове- Пл. Петров, К. Герганчев, Иво Михайлов и Ив. Странджов и в нападение М. Зафиров и Дани Младенов.

  Срещата започва на стадион "Осогово" от 18 часа в неделя. Няма контузени футболисти, наказан за две срещи е Мартин Топузов, заради натрупани жълти картони от миналото първенство.

  "Очаквам категоричен успех с хубава игра, с която да зарадваме феновете, които надявам се ще напълнят стадиона", заяви ст. треньорът Борис Николов.

  Футболистите на "Велбъжд- Кюстендил" и треньорският щаб ще съберат пари за лечението на дъщерята на изп. директор на клуба Георги Петров- Анна. Момичето се нуждае от спешна животоспасяваща операция в чужбина,за която трябва да замине до седмица в Париж.

  "Очаквам на входовете на стадиона да има касички за помощ от феновете, както и приходите от билети да отидат за лечението на детето", каза Борис Николов.