Простреля се управителят на дискотека Планета
Простреля се управителят на дискотека Планета / Дарик, архив

Управителят на дискотека "Планета" в Кюстендил Цветелин Иванов е приет с прострелна рана в кюстендилската болница. Сигналът чрез телефон 112 е подаден около 08, 30 часа тази сутрин.

Няма опасност за живота на мъжа. Той бе с повърхностно прострелване в лявата част на тялото, потвърдиха за Дарик от Спешен център. Извършена е оперативна намеса в хирургичното отделение.

По първоначални данни, става дума за небрежно боравене с оръжие. Предстоят необходимите експертизи и разпити за изясняване на случая, каза за Дарик директорът на ОД МВР- Кюстендил, комисар Георги Джоглев.

Официалното съобщение от говорителят на полицията Катя Табачка гласи: "Тази сутрин се е самопрострелял с малокалибрен пистолет  Ц.И.,31 г., в заведението, в което работи, в Кюстендил. Сигналът в полицията е постъпил чрез тел. 112 след 8.00 ч. Ц.И. е настанен в кюстендилската болница, оказва му се медицинска помощ, без опасност за живота е. По случая е образувано дознание в РУП - Кюстендил, причините за инцидента се изясняват".