Принцът или един по- различен поглед към Пепеляшка
Принцът или един по- различен поглед към Пепеляшка / Иво Кирилов, Дарик
"Принцът" или едни по- различен поглед към "Пепеляшка"
78419
"Принцът" или едни по- различен поглед към "Пепеляшка"
  • "Принцът" или едни по- различен поглед към "Пепеляшка"

Нова театрална постановка ще поставят учениците от Езикова гимназия „Д-р Петър Берон"- Кюстендил. Тя се казва „Принцът" и е от ученичката Станислава Ризова. В постановката участват Ерик Костадинов, Кристияна Генова, Денислав Георгиев, Магдалена Янчева, Анастасия Мелникова, Михаил Иванов, Добрислав Стоянов, Мартин Георгиев и Станислава Ризова.


„Това е една по- различна нова и модерна версия на Пепеляшка. Този път акцентът пада на Принца. Идеята дойде от това, че искахме да направим нещо познато и нещо, което ще представим по различен начин. Първоначално това не беше идеята за новата ни пиеса. Тази пиеса е написана много преди Принцеса Кагуя, която представихме, но сценарият тогава не беше добър. Пренаписах го и го преработих. Самите актьори също помагат да се доразвият образите", заяви за Дарик авторката на постановката Станислава Ризова.


„Това ние е едно хоби, с което се забавляваме. На сцената е едно невероятно изживяване. На първото представление публиката ни прие много добре. Мислим, че и сега ще останат очаровани", обясниха част от актьорите в пиесата.Тя ще бъде с билети като събраните средства ще отидат за благотворителност.

Специалното участие в постановката е на студио „Дебют".
Пиесата ще бъде представена на 17 април от 19 часа в Общинският драматичен театър в Кюстендил.