подписка
подписка / netinfo
Над 70 заявления за членство във ФК "Велбъжд" са събрани от Инициативния комитет, който иска промени в ръководството на клуба. Документите обаче все още не са приети от президента Васил Русаков, обяви Николай Николов-Чезето. “Продължаваме със заявленията за нови членове, но той се дърпа, както винаги. Ще продължим със стачните действия, ще излезем следващия път пред общината. Никой не иска децата да отидат в друг отбор или да спират участие в първенствата, никой родител не иска това. Може да се направи друг клуб, но пак ли да разделяме децата, както преди години, когато имаше 3 клуба в града. От 270 деца, вече са 130-140 и продължават да се отказват”, заяви Николов.
 
Илиян Стоянов: ФК Велбъжд трябва да стане общински, ключът е в г- н Паунов

Той, заедно със Слави Велинов и Боби Абаджиев занесоха в офиса на ПП ГЕРБ Подписка, с която над 440 души искат оставката на президента на ФК Велбъжд Васил Русаков.
“Действително, партия ГЕРБ не може нищо да му предаде, защото е частен клуба, но убеден съм хората ще помогнат, с каквото могат, не искаме да го обръщаме на политическа основа. Този човек е общински съветник от тяхната партия, да видят , да разгледат”, коментира Николай Николов. С представителите на Инициативния комитет се срещна общинския съветник Иво Саев, “ПП ГЕРБ няма нищо общо с футболния клуб. Това е дружество с нестопанска цел. Тук не е мястото за решаване на тези проблеми. Подписката я приемаме неформално. Тук може да си говорим за политика, не за футбол.В офиса на ПП ГЕРБ може да постъпи жалба срещу г-н Русаков, ако има съмнения и сигнали, че не си върши работата като общински съветник, но не и като президент на дружество с нестопанска цел, с което ПП ГЕРБ няма нищо общо." заяви Саев.

подписка
netinfo


 
Дарик- Кюстендил