парк хотел Кюстендил
парк хотел Кюстендил
Представители на Здравните каси на Германия ще започнат от Кюстендил обиколката си на местата с центрове за долекуване и рехабилитация, с лековита минерална вода в България. Това стана ясно по време на сесията на Общинския съвет, след питане на съветникът Огнян Атанасов и отговор на кметът Петър Паунов.
 
Община Кюстендил се представя на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо”


Огнян Атанасов цитира изказване на министъра на туризма Николина Ангелкова, в което се казва: “В рамките на Международното туристическо изложение ITB в Берлин проведохме форум с представители на германските здравни каси и през този април предстои те да направят обиколка в България.

Така ще могат на място да се запознаят с възможностите за висококачествени балнео, СПА и уелнес услуги у нас, за да изпращат повече техни потребители в страната ни”. 

Община Кюстендил с акцент върху фестивалния туризъм на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо

Кметът Петър Паунов в отговор коментира: “Обиколката на гостите от Германия ще започне през април от Кюстендил. Аз бях поканен на среща с представители на Здравните каси от Германия, но не успях да присъствам, поради участието ми по същото време на срещата с руския премиер Медведев.

Кюстендил бе представен от г- жа Марияна Добрева от БУБСПА и благодарение на съвместните ни усилия, обиколката им ще започне от Кюстендил”.
Дарик- Кюстендил