Жени ГЕРБ в Кюстендил
Жени ГЕРБ в Кюстендил / ПП ГЕРБ
Областната организация на Жени ГЕРБ-Кюстендил проведе отчетно събрание на дейността си за последните три години. Гости на събранието бяха народният представител и областен координатор на ГЕРБ Кирил Калфин и общинският координатор на политическата сила в Кюстендил Виктор Янев.
 
В началото на форума, дамите от областта поздрави Кирил Калфин и им благодари за активността и добрата работа. Като областен координатор той оцени високо дейността на Жени ГЕРБ в региона, като подчерта, че се работи в правилната посока.

Пред присъстващите Калфин посочи, че политическа партия ГЕРБ има силни и работещи структури както на местно, така и на централно ниво. Народният представител обясни още, че страната ни се нарежда на трето място по темпове на икономически растеж в Европа и ЕС и това е благодарение на добрата политика на управление на правителството на Борисов.

Жени ГЕРБ в Кюстендил
ПП ГЕРБ
 

„Самият областен град също придобива друг облик”, заяви още Кирил Калфин, давайки за пример санираните блокове в Кюстендил, укрепването на коритото на река Банщица, благоустрояването на централната част около галерията, обновяването на образователната инфраструктура и т.н. „Имаме уверението, че за много неща още ще бъде помогнато в цялата област, доколкото позволява финансовата рамка на държавата, разбира се”, увери народният представител от ГЕРБ.

Отчетен доклад на дейността на структурата за последните три години представи областната координаторка на ЖГЕРБ Реонита Йорданова. Тя посочи редицата социални, доброволчески, дарителски, превантивни и културни кампании, реализирани от дамските структури в Кюстендилска област. Пред присъстващите Реонита Йорданова представи на видео стена стотици снимки от всички инициативи, провели се през последните три години от ЖГЕРБ.

Жени ГЕРБ в Кюстендил
ПП ГЕРБ
 

По време на събранието, презентация във връзка с предстоящото ротационно Председателство на България на Съвета на ЕС пред 2018 г. представи Радослава Чеканска – общински координатор на Жени ГЕРБ – Дупница. Тя посочи неговото огромно значение за страната ни и обясни колко е важно да бъдем добре информирани за това събитие. Чеканска говори още за солидарността на Европейския съюз и ползите за България от 10-годишното й членство в Съюза.

Жени ГЕРБ в Кюстендил
ПП ГЕРБ

По време на отчетното събрание, дамите от област Кюстендил чуха и специално видео обръщение от българския еврокомисар Мария Габриел.
 
Михаела Крумова, член на НИС на ЖГЕРБ и председател на Общинския съвет в Кюстендил, също благодари на дамите от областта за активната обществена дейност и отделеното време от тяхна страна. „Организацията на Жени ГЕРБ е изключително всеобхватна и работи с невероятен хъс.

Във всяка една община, всяка една от вас дава своя принос за организацията”, посочи Михаела Крумова. Тя бе категорична, че ПП ГЕРБ е единствената алтернатива, за да върви страната напред и да бъде стабилна.

Жени ГЕРБ в Кюстендил
ПП ГЕРБ
 

Пред дамите Крумова анонсира и предстоящия на 27-28 ноември есенен колоквиум, на който ще присъства и Дорис Пак - председателят на ЕНП - Жени. „В началото на декември предстои и политическа академия на ЖГЕРБ, на която ще бъде домакин Перник и председателят на дамската структура за страната г-жа Ирена Соколова”, обясни още Крумова.
 
 
 
ПП ГЕРБ