Подариха репродукция на Майстора на белгийския посланик
Подариха репродукция на Майстора на белгийския посланик / Иво Кирилов

 Подарък, репродукция на картина на Владимир Димитров- Майстора получи посланикът на Белгия, Негово Превъзходителство Марк Михелсен от зам.- областния управител Даниела Годинова при срещата им в Областна администрация- Кюстендил.

"Благодаря на зам.- областния управител за този прекрасен подарък. За 3- ти път официално съм тук в Кюстендил, но идвах и едни път неофициално, за да разгледам картините на Владимир Димитров- Майстора", заяви посланикът на Белгия.

Той обяви, че се надява Белгия и Кюстендил да могат да работят заедно и да си сътрудничат в балнеологията, културния обмен и неправителствените организации.

"Надявам се белгийци да дойдат и да се лекуват тук. Догодина ще правим и изложба на България в Белгия, като се надявам да бъдат включени и картини на Майстора", допълни Марк Михелсен.

"Ние искаме да си сътрудничим и в сферата на държавното управление. Имаме амбиция да се превърнем в една модерна европейска администрация. Искаме да създадем контакти с някой регион в Белгия, от където да черпим добри практики в управлението", заяви на срещата зам.- областният управител Даниела Годинова.