община Дупница
община Дупница / netinfo
Ясни са фирмите, които ще извършват рехабилитацията на уличната мрежа в Дупница, селата и по четвъртокласната пътна мрежа. Класирането на спечелилите процедурата, в различните обособени позиции вече е обявено на сайта на община Дупница.

Ремонтът на вътрешно градската улична мрежа и рехабилитацията на улиците в селата ще извършва „Автомагистрали Хемус“. Те са предложили най-ниски цени и по двете обособено позиции. За улиците в града са предвидени 188 388 лв., като трябва да бъдат изкърпени 12 800 кв.м. дупки, освен това е предвидено и цялостно преасфалтиране на улиците „Александър Стамболийски“ и „Чаталджа“, за селата предвидената сума е 74 173 лв. По четвъртокласната пътна мрежа ще работи „Мередиан“, а сумата, която са предложили е 82 240 лв. без ДДС.

Фирмите са избрани по критерии най-ниска цена. Решението за класиране на участниците е на комисията, назначена със заповед на кмета и трябва да бъде утвърдено от кмета на общината. Решението може да се обжалва в десет дневен срок от получаването му. Ако няма обжалване дейностите по рехабилитация, ще трябва да приключат в рамките на два месеца, толкова е срока заложен в конкурсната процедура.
Дарик- Кюстендил