Пламен Данаилов е преизбран за председател на СДС Дупница
Пламен Данаилов е преизбран за председател на СДС Дупница / Маргарита Петрова, Дарик радио

 Пламен Данаилов беше преизбран за председател на СДС Дупница. На провелите се късно снощи вътрешнопартийни избори са присъствали 47 от 66 членове на синята партия в Дупница, които имат право на глас. 45 са гласували за Пламен Данаилов, двама са били против. Това съобщи Данаилов на пресконференция днес. Той беше единственият номиниран за председател на СДС, снощи също не са направени други номинации, въпреки, че е имало такава възможност и правилника го позволява. 5-ма ще са заместник-председателите д-р Албена Андонова, Георги Кочов, Елза Еринина, Мария Чимева и Пламен Пачаръзов.

 Пламен Данаилов изрази надежда, че дясното пространство в Дупница да се обедини и ще издигне общ кандидат за кмет  и обща лиса за общински съветници на предстоящите избори. Според други членове на партията обаче по-добър вариант бил СДС да издигне самостоятелна кандидатура.

На събранието е присъствал главният секретар на СДС Димитър Иванов. Той е уверил, че връзката между националното и местното ръководство ще бъде възстановена.