/ ПП ГЕРБ
Кметът на Община Кюстендил Петър Паунов, като част от групата кметове на областни градове участва в срещи с председателя на Европейския парламент Антонио Таяни и председателя на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол.
 
Цветан Цветанов и кметове от ГЕРБ се срещнаха с Манфред Вебер

“От посещенията си в България имам отлични впечатления. Местната власт в България работи в интерес на гражданите и в резултат на това страната непрекъснато се развива и разкрасява”, заяви председателят на Европейския парламент Антонио Таяни по време на срещата си със зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов и кметове на областни градове в България, избрани от листата на партията. Срещата се проведе в рамките на конгреса на ЕНП в Хелзинки.

Антонио Таяни поздрави българските кметове за приноса им за модернизацията на българските общини и за осигуряването на достойна среда за живот и просперитет на гражданите.
 
По време на разговора с Жозеф Дол, Цветан Цветанов отбеляза, че догодина на европейските избори българските граждани трябва да гласуват за мирна и просперираща Европа, а това може да го гарантира само Европейската народна партия.

Пред Жозеф Дол Цветанов подчерта, че благодарение на европейската солидарност инфраструктурата в българските общини непрекъснато се модернизира и това се оценява положително от гражданите. „Победа на ГЕРБ и на местните избори ще ни даде възможност да надградим постигнатото", уточни зам.-председателят на ГЕРБ.

Петър Паунов на срещи в Хелзинки
ПП ГЕРБ
 

Председателят на ЕНП Жозеф Дол поздрави правителството на Бойко Борисов за грижата за българските общини и посочи пред кметовете, че с управници като Бойко Борисов и Цветан Цветанов зад гърба си имат пълното спокойствие и свобода да развиват градовете си и да гарантират професионална реализация на жителите им, информират от пресцентъра на ПП ГЕРБ.
ПП ГЕРБ