Петър Паунов: Победата е само на кюстендилци
Петър Паунов: Победата е само на кюстендилци / Дарик Кюстендил
Петър Паунов: “Победата е само на кюстендилци”
46249
Петър Паунов: “Победата е само на кюстендилци”
  • Петър Паунов: “Победата е само на кюстендилци”

Петър Паунов е новият стар кмет на Кюстендил. Резултатите от паралелното преброяване на неговия щаб показват 54% доверие от упражнилите правото си на глас. Победата е само на кюстендилци, това бяха първите думи на Петър Паунов, кандидат на коалиция “Кюстендил” за втори мандат на въпроса на Дарик дали е очаквал успех още на първи тур. “Старали сме се да работим заедно през цялото време с нашите съграждани и в бъдеще действително ще продължим начинанието си. Не сме се колебали дори и за минута да загърбим обществения интерес за сметка на някой частен, ако се е налагало. Винаги сме били на страната на хората и се радвам, че те го оцениха”, коментира Петър Паунов. По негови данни над 30 000 души са гласували.

Петър Паунов: Победата е само на кюстендилци
netinfo

“Няма как човек да не е щастлив, при такава висока избирателна активност, която изключва всякакви сметки, злоупотреби и дори провокативното отношение мисля, че беше надминато благодарение на нашите съграждани”, добави Петър Паунов. Той изрази задоволство от оказаното доверие и това, че колективният дух надделява.”Благодаря на всички, усилията бяха съвместни. Всеки е добре дошъл, кабинетът е отворен за съгражданите. Не сме си и помисляли, че една кампания трябва да спре работата в общината. Продължаваме да асфалтираме, подготвяме се и за зимния сезон”, каза още Петър Паунов.

"Ще спестим малко пари на министър Дянков за втори тур, така че мисля всички трябва да са доволни от това.  С резултата може да се гордее нашия град, защото по този начин бяха елиминирани манипулациите, провокациите и  в центъра се оказа Коалиция "Кюстендил".  Бъдещето е на гражданския вот и ние сме отстоявали този принцип, никога не сме смесвали партии с работа",  коментира Петър Паунов.

По отношение на смесените секции, той заяви, че изборният ден е преминал без инциденти. "Това трябва да стане факт за цяла България. Категорично този път нямаше насилствен вот", уточни още той.