Петър Паунов: Криминални елементи и икономически интереси пречат на Кюстендил
Петър Паунов: Криминални елементи и икономически интереси пречат на Кюстендил / Дарик- Кюстендил, архив

"Ултра формация, зад която стоят криминални елементи пречи на развитието на Кюстендил", каза кметът Петър Паунов след като съветниците от ГЕРБ, БСП и техни колеги напуснаха заседанието на Общинския съвет в Кюстендил.

"Предупреждавал съм, тези хора не идват да работят за Кюстендил, а да пречат. Тази икономическа прослойка пак ще се опита да кандидатира някои от тях. Ясно е кой стои зад целия механизъм, имената на двама депутати, единият от управляващата партия, другият от опозиционната. Преплетоха се с други икономически интереси. Това са хора който не искат да имат нищо общо с Кюстендил, а искат единствено само да разграбват. В момент, в който сложихме бариера, това нямаше как да се случи. Хората могат да са спокойни ние ще продължим нормалния ритъм на живот, няма да се препятстват големите проекти, които имаме", каза пред Дарик Петър Паунов.

Няма да има дестабилизация, дори  и да не се приеме бюджета, допълни кметът. "Тези хора съсипаха тази България, създадена от нашите родители. Разграбваха я, изкупуваха транспортни фирми. Използваха абривиетурите на две големи политически сили", заключи Паунов.