Петър Паунов и общинска администрация организират среща по актуални теми с граждани
Петър Паунов и общинска администрация организират среща по актуални теми с граждани / Иво Кирилов, Дарик Кюстендил

Информационна среща, на която са поканени всички желаещи граждани, организира кметът на Кюстендил Петър Паунов. На нея ще присъстват освен кметът Паунов, председателят на ОбС- Кюстендил Иван Андонов, ръководството на общинска администрация и директорите на общинските предприятия. Тя ще се проведе в четвъртък от 17, 30 часа, в залата на общинска администрация.
„На тази среща ще се обсъдят актуалните теми, както инвестиционни, така и работни. Срещата ще бъде в отворен формат. Всеки ще може да зададе въпросите, които го интересуват. Няма да има тема табу. Там ще дадем и подробности по предстоящия дневен ред на сесията и основанията ни да внесем конкретни докладни записки. Мога да анонсирам, че за Чифте баня има две внесени предложения от ПП „Зелена партия" и Коалиция „За промяна". До този момент няма предложения за банята от страна на граждани, граждански организации, както и от други политически партии. Предстои да бъдат предвидени предложения за нови обекти за концесиониране", заяви кметът Петър Паунов. Той обясни, че на срещата ще бъдат поканени и работодателските организации и целия бизнес сектор.
„Искам да поздравя кмета Паунов за хубавата инициатива. Тя е изключително важна предвид новия програмен период на оперативните програми, предстои разбира се и подготовката за черешовата кампания. Много често нашите съграждани нямат яснота по различни въпроси. Ето сега на тази среща може да получите отговорите, от които се нуждаете", каза председателят на ОбС- Кюстендил Иван Андонов.
„Срещата ще бъде за конструктивни предложения, в сериозен разговор. Няма да се допусне срещата да се използва като трибуна за огласяване на евентуални намерения, които не са свързани с обществената дискусия. Може да получите отговор на всеки ваш въпрос, но няма да се допусне некоректен тон. Нямаме какво да скрием и какво да излъжем. Очакваме добрите предложение от нашите съграждани, както и сигнали за проблеми", допълни кметът на Кюстендил Петър Паунов.