Пета победа за Велбъжд в контролите преди старта, от 0:2 до 5:2 срещу Елит
Пета победа за Велбъжд в контролите преди старта, от 0:2 до 5:2 срещу Елит / Дарик-Кюстендил

Победа и в последната си контролна среща постигна отборът на „Велбъжд", преди старта на новия сезон в ЮЗ „В" група те победиха софийската школа „Елит" с 5:2. Гостите поведоха в резултата с 0:2, като точни бяха Борис Валенцов и Алекс Дичев, в 10- та и 36- та минути. Гол от наказателен удар на капитанът Мирослав Петров „отпуши" играта на домакините в 38- та мин. Последваха още два гола за „Велбъжд", в рамките на 4 минути, като само за минута в вратата на гостите се разписаха Иво Велинов и Александър Александров / 42 мин. /.
Отново Александров бе точен в 61- та минута за 4:2, а Иван Иванов оформи крайното 5:2 в 86- та минута.

Пета победа за "Велбъжд" в контролите преди старта, от 0:2 до 5:2 срещу "Елит"
netinfo

През първото полувреме в игра за „Елит" бе отборът им- Юноши старша възраст и момчетата не отстъпваха по нищо на по- опитните си съперници. През втората част и двамата треньори извършиха много смени. На проби за ново завръщане във „Велбъжд" е Александър Кацаров.

Пета победа за "Велбъжд" в контролите преди старта, от 0:2 до 5:2 срещу "Елит"
netinfo

Това бе петата победа в контролните срещи за кюстендилският отбор, след успехи над „Конелиано", „Спортист"- Своге, „Рилски спортист", „Миньор"- Перник. „Велбъжд" отстъпи в предсезонната подготовка само на професионалния „Септември"- Симитли.