Партия Лидер се представи в Дупница
Партия Лидер се представи в Дупница / netinfo

   В периода до местните избори ще се работи за укрепване на структурите по места, както и изграждане на такива във всяко село в областта - това са основните цели, които си поставя областното ръководство на ПП „Лидер". На официална церемония в Дупница беше представена областната структура и координаторите по общини. Бъдещите планове и цели бяха изказани в присъствието на председателя на партията Кънчо Филипов.

Сериозни амбиции за местните избори декларираха от ПП „Лидер" в Кюстендилска област.

   „Мисля, че имаме място в политическия живот в Дупница, доказахме на парламентарните избори, че имаме място в този град" - това обяви Емил Христов, един от заместник- областните координатори.

   „Имаме респект и уважение към всички политически сили в града. За мен проблемите на общината трябва да се решават в ОбС и в комисиите, а не в кулоарите на съдебната палата" - обяви общинският координатор Ивайло Димитров. „Партия „Лидер" не спира да работи и след изборите, ние искаме да спазим обещанията си. Семейството, вярата и работата са трите неща на които се опираме", коментира д-р Маргарита Исталианова, председател на областната структура. Тя допълни, че най-важен е индивидуалния подход към всеки човек.

  „Не мисля, че действията на правораздавателните органи спрямо Христо Ковачки ще окаже влияние върху авторитета на партия „Лидер"- това пък е коментара на Кънчо Филипов. Той допълни, че не бива да се прави връзка между политическите възгледи и стопанската дейност на един човек. Ковачки е един от малкото бизнесмени, които открито афишират политическите си възгледи, допълни Филипов.