Клуб Пауталия
Клуб Пауталия / netinfo
Състезателите на клуб по спортни танци “Пауталия” взеха участие в международно състезание в Скопие. В категорията на изгряващите звезди се представиха 12 момичета. Кристин Златкова, Йоана Тасева, Доротея Крумова, Никол Ангелова, Габриела Стоянова, Яна Андонова се конкурираха с повече от 30 момичета и влязоха в топ 12. Елиза Ангелова, Владислава Младенова и Жива Стоичкова се пребориха до топ 10, при най- малките Анна- Мария Николова и Яница Тодорова стигнаха до финала, а Ния Крумова беше на крачка от първото място и взе сребърен медал.

Клуб Пауталия
netinfo

Клуб Пауталия
netinfo

Състезателните двойки на клуба, Радослав Йорданов и Димана Крумова спечелиха два бронзови медала, а Божидар Радославов и Ния Крумова завоюваха сребърен медал в групата на латиноамериканските танци.

Клуб Пауталия
netinfo

Двойката Константин Миленков и Никол Харалампиева спечелиха сребърен и златен медал, съответно в стандартната и латиноамериканската програма. 

Клуб Пауталия
netinfo

”Следващото състезание, в което клуба ще вземе участие е в гр. Казанлък. Пожелаваме успех и още много медали и достойно представяне на всички танцьори”, каза за Дарик треньорът Петя Димитрова.
 
Дарик- Кюстендил