/ СК Олимпик
Гимнастички от СК “Олимпик” се класираха на призови места в "Симона къп". За осма поредна година Симона Пейчева организира турнир по художествена гимнастика, който се проведе в столичната зала "Универсиада". Гимнастички от СК “Олимпик” бяха в надпревара с над 400 гимнастички.

СК Олимпик с призови места в "Симона къп"
СК Олимпик

При най- малките, Виктория Йорданова- родена 2011 г. се класира на 4- то място без уред. Александра Манчева- 2010 г. А кат. се окичи със сребърен медал. Елисавета Лепопелска- 2008 г Б кат. заслужи 3 място на без уред и е на 4 място в многобоя. Изабела Асенова- 2008 г.

А кат. спечели бронзов медал на без уред, 4- та е в многобоя и 4- та на обръч. Аделина Грозданова- девойки младша възраст А кат. се класира на 6 място в многобоя и 7 място на въже. Рая Сръндева-  девойки младша възраст А кат. е на 4 място в многобой и 6 място обръч. Калина Пеева се представи много добре на без уред.

СК Олимпик с призови места в "Симона къп"
СК Олимпик

СК Олимпик с призови места в "Симона къп"
СК Олимпик

“Децата бяха възнаградени с много награди и положителни емоции. Много съм доволна от представянето на всички момичета в турнира, който е репетиция за държавното първенство, който ще се проведе месец юни в СОК Камчия.

Гимнастичките ще вземат участие в още в няколко турнира в София, Стара Загора и Пловдив", коментира треньора и управител на клуба Мая Юн.
Дарик- Кюстендил