Учител на годината
Учител на годината / netinfo
Четирима преподаватели от община Дупница бяха наградени на церемонията „Учител на годината”. Салона на ОбДТ „Невена Коканова” не успя да събере учители, ученици, родители и граждани. В категорията-учител в основното образование приза получи Румяна Гиргинова, директор на ОУ „Евлоги Георгиев”. Цвята Таслакова беше отличена в категория- учител в средното образование, тя е преподавател в ПГ „Акад. Сергей Павлович Корольов”. Виолета Гоцева беше наградена в категория- детска градина, тя работи в ДГ „Зора” и Елисавета Данчева за учител в началното образование, тя е преподавател в СУ „Св. Паисий Хилендарски”.

Учител на годината
netinfo

Учител на годината
netinfo

Учител на годината
netinfo

Техните плакети и награди бяха връчени от зам.- кметът по социалните дейности в Община Дупница Крум Милев. По време на церемонията стана ясно, че от цяла Кюстендилска област приза „Неофит Рилски” на МОН се връчва на Румяна Гиргинова и Нели Василева, която пък е зам.- директор на СУ „Св. Паисий Хилендарски”.

Церемонията по награждаване откри смесен хор "Рилски звуци", които изправиха на крака публиката с "Върви, народе възродени". В музикалната програма се включиха ученици от всички училища в общината.
 
Дарик- Кюстендил