Отчетът на Бюджет 2015 на обществено обсъждане в Кюстендил
Отчетът на Бюджет 2015 на обществено обсъждане в Кюстендил / Дарик- Кюстендил,архив

Председателят на Общински съвет - Кюстендил организира обществено обсъждане на отчета за Бюджета и на сметките за средства от Европейския съюз на община Кюстендил за 2015 г. То ще се проведе на 01.06.2016 г. /сряда/, от 17:00 ч. в заседателната залата на община Кюстендил.
Председателят на ОбС - Кюстендил отправя покана към жителите на общината, представителите на бизнеса, представителите на средствата за масово осведомяваме, ръководителите на бюджетни звена, неправителствените организации и цялата общественост за участие в общественото обсъждане.
С материалите свързани с общественото обсъждане може да се запознаете в Общински съвет - Кюстендил, в сградата на общината или на сайта на община Кюстендил: www.kustendil.bg
Мнения, препоръки и въпроси може да се подадат писмено в деловодството на общината или на e-mail: obs_kn@kustendil.bg
Отчетът за изпълнението на бюджета на Община Кюстендил към 31.12.2015 г. е публикуван на сайта на община Кюстендил.
Приходите и разходите в Бюджет 2015 са в размер на 35, 5 млн. лв. Капиталовите разходи са били за над 3 млн. лв. Главницата на поетите от общината дългове е в размер на 12 343 918 лв., като по облигационният заем е 9, 534 млн. лв. Близо 1, 6 млн. лв. от заема са погасени през миналата година, пише в отчета на бюджета.