Осогово волей изпоти лидерите от Тракия и им взе точка
Осогово волей изпоти лидерите от Тракия и им взе точка / netinfo

Кюстендилският "Осогово волей" спечели 1 точка от двубоя си с лидера в групата "Тракия"- Пазарджик. Пред великолепната публика в зала "Осогово", кюстендилци отстъпиха минимално с 2:3 гейма.

Гостите взеха първата част с 18:25 точки. Водени от капитанът Явор Христов и играещият треньор Катя Щърбева, "Осогово волей" спечелиха следващите 2 гейма с 25:22 и 25:22 точки. Само 2 точки не достигнаха на кюстендилци да спечелят и мача, като отстъпиха минимално с 23:25 в четвъртата част. Стигна се до тайбрек, в който "Тракия" дръпна с 5 точки разлика, но "Осогово волей" се върна в мача за 10:11, но силите им стигнаха за 12:15.

"Осогово волей" изпоти лидерите от "Тракия" и им взе точка
netinfo

Срещата започнаха  Младен Кръстев, Николай Григоров, Явор Христов, Бисер Василев, Иво Анев и Атанас Апостолов. В игра бяха още- Георги Димитров, Веселин Николов, Бойко Стамболийски, Валери Атанасов и Кирил Котев.

До края на редовния сезон в Любителската волейболна лига остават 2 кръга. Следващата неделя "Осогово волей" ще играе в София с "Deloitte",  а на 20 март с "Evergreen volley". Целта пред кюстендилският отбор е 2- ро място с тяхната група "С", на Б- дивизия, което ще им осигури по- изгоден противник за плейофите. Класират се първите 3 отбора от всяка група. Лидерът "Тракия"- Пазарджик е класен състав изграден от бивши волейболисти, сред които и бивши национали.

"Осогово волей" изпоти лидерите от "Тракия" и им взе точка
netinfo