Община Кюстендил прави подбор на потребители и лични асистенти по проект
Община Кюстендил прави подбор на потребители и лични асистенти по проект / Дарик-Кюстендил,архив

Община Кюстендил стартира процедура за провеждане на подбор на потребители и персонал- „личен асистент", 20 щатни бройки за "Център за почасово предоставяне на услуги за социално включване в общността или в домашна среда" - гр. Кюстендил. Тя е в изпълнение на проект „Предоставяне на интегрирани услуги за независим живот в община Кюстендил".

Целеви групи:
•Хора с увреждания и техните семейства;
•Хора над 65 г. с ограничения или в невъзможност за самообслужване.

Документите по образец се получават и подават на адрес: гр. Кюстендил, ул. „Яворов"6, ет. 2, кабинет 224 /Общинска поликлиника/ или могат да бъдат изтеглени от интернет страницата на Община Кюстендил. Срокът е до 20.05.2016г. включително.

В заявлението, кандидат-потребителят посочва имената на предпочитаните от него лични асистенти, в случай, че бъде включен като потребител на Центъра за услугата „Личен асистент".

Списъците с класираните кандидати ще бъдат обявени на 28.06.2016 г., на информационното табло до офиса на проекта в гр. Кюстендил, на таблото в "Център за почасово предоставяне на услуги за социално включване в общността или в домашна среда" - гр. Кюстендил, ул. „Ефрем Каранов"33А и на сайта на Община Кюстендил.
Изисквания за заемане на длъжността „личен асистент":

1/ Завършено средно образование;
2/ Професионален опит - не се изисква, но професионалният опит в социална или здравна сфера е предимство;
Персоналът се назначава на трудови договори на базата на необходимите квалификация и опит, така че да изпълнява заложените в проекта дейности.

Начин на провеждане на подбора:

1.Обявление
2.Подбор по подадените документи
3.Събеседване

Срокът за подаване на документи отново е до 20.05.2016 г. включително. Списъците с допуснатите и недопуснатите до събеседване кандидати ще бъдат обявени на 13.06.2016 г. на информационното табло до офиса на проекта в гр. Кюстендил, ул. „Яворов"6, ет. 2, кабинет 224 /Общинска поликлиника/ и на сайта на Община Кюстендил.