Община Кюстендил обяви класирането от конкурса за социален терапевт
Община Кюстендил обяви класирането от конкурса за социален терапевт / Иво Кирилов, Дарик- Кюстендил, архив

Светла Яньова спечели конкурса за социален терапевт в услугата „ЦНСТ за деца и младежи с увреждания" по проект „Създаване на социални услуги в среда, близка до семейната за деца с увреждания в община Кюстендил". Тя има най- много точки в конкуренцията с още четирима кандидати.

І. Класиране на оценените кандидати:
№-  Име на кандидата-      Точки
1. Светла Тончева Яньова 22
2. Даниела Александрова Гаджова 21
3. Даниела Асенова Георгиева 20
4. Мария Стоичкова Бакалска 19
5. Румяна Стоянова Лазарова 18

Няма отпаднали от конкурса кандидати, получили под 12 точки. Двама от кандидатите не са се явили за събеседването с комисията.
Трудов договор се сключва с лицето, класирано на 1 - во място в списъка с оценени и класирани кандидати, информира чрез сайта си Община Кюстендил. В случай, че лицето откаже да сключи договор или не започне работа в законоустановения срок, договор се предлага на кандидата, следващ в Списъка с оценените и класирани кандидати.
Всяко кандидатствало за работа лице има право да подаде възражение по резултата от оценката и класирането на Комисията за подбор на персонала в деловодството на общината до Кмета на Община Кюстендил, в срок не по-късно от 7 /седем/ дни от обявяване на списъците с класиране- на 18.02.2015 г.