Нови цветя подновяват концертната си дейност
Нови цветя подновяват концертната си дейност / netinfo
"Нови цветя" подновяват концертната си дейност
27007
"Нови цветя" подновяват концертната си дейност
  • "Нови цветя" подновяват концертната си дейност

  Пънк- групата "Нови цветя" излизат отново на сцената след 15 години. В бандата досега са се изявили над 15 души за 30-те години, откакто е създадена.

 Сега музикантите Иван Попов, Валери Стоичков и Ангел Павлов готвят новия си концерт за 22 март от 21 ч. в рок бар "Фенс" в София. Следващата изява на бандата е на 17 април в рок- клуб "Пъзела" в Пловдив.

  "Имаме покана и за пънк- фестивала "Hollydays in the sun" във Венеция, на 27 май", казаха от групата. "Имахме покани и от Испания, Сърбия, Германия, но  имахме организационни проблеми и не успяхме да ги уважим. Вече сме в пълен състав и подновяваме концертната дейност", коментираха още от "Нови цветя".

  За първия концерт в столицата, вероятно ще бъде готов и новият албум. Той е четворен сплит, съмвестно с "Кокоша глава",  "Kaos kooperativ", и "The pauki", всяка от групите има в него по 9 парчета.

"Нови цветя" подновяват концертната си дейност
netinfo

  "Имаме и нов материал, колкото за нов самостоятелен албум. Оставаме верни на стила и на феновете си", каза за Дарик Иван Попов- Джони. За изявите й, с групата пътуват и верни кюстендилски фенове.