Нова зала за таекуондо клуб Форс предостави Община Кюстендил
Нова зала за таекуондо клуб Форс предостави Община Кюстендил / netinfo

Зала за таекуондо откриха на спортен комплекс "Осогово" председателят на ОС- Кюстендил Васил Иванов и заместник- кметът по хуманитарните дейности Виктор Янев.

"Имаме си нова зала, много е хубава, даже перфектна. Искам да благодаря на ръководителя на читалище "Братство" Иван Андонов, който ни приюти в труден за клуба момент. Благодаря на цялото общинско ръководство, начело с г- н Паунов и за помощта на г- н Гиков", каза треньорът на спортен клуб по таекуондо "Форс 1992" Красимир Стоименов. Доволни бяха и най- малките състезатели на клуба, които направиха демонстрация пред гостите. За тях имаше и сладка питка от Община Кюстендил.

Нова зала за таекуондо клуб "Форс" предостави Община Кюстендил
netinfo

Новата зала се намира в съседство до залите по тенис на маса и спортна аеробика на стадион "Осогово".

Нова зала за таекуондо клуб "Форс" предостави Община Кюстендил
netinfo

"Още в началото на годината открихме новата зала по карате за клуб "Шурикен", сега тази по таекуондо. През последните години в Кюстендил има голям интерес към бойните спортове. Стремим се да удовлетворим желанията на спортните  клубове. Ако завършим проекта с Министерството на физическото възпитание и спорта ще променим изцяло облика на стадиона", коментира зам.- кметът на Община Кюстендил Виктор Янев.

Предстои и построяването на стена за катерене в западната част на комплекса, допълни директорът на ОП "Спортни имоти и съоръжения" Васил Гиков.