Независимият Кирил Станчев: Не съм спал от месец и половина
Независимият Кирил Станчев: Не съм спал от месец и половина / Влади Владимиров

Независимият общински съветник Кирил Станчев декларира, че ще работи  и гласува по съвест. Няма секция в града, където да няма пусната бюлетина за него. От всичките 109 секции, само в 3 или 4 нямам гласове, казва Станчев. Той печели вота в родните си села Багренци и Търновлак. Получава сериозна подкрепа в Нов чифлик, Пиперков чифлик, Жиленци, Слокощица, Жабокрът и др.

"Вотът бе за личност. Дълги години труд, нищо случайно. Не съм спал от един месец и половина. Срещнах се лично с над 1000 души, говорих си с хората и за всяко важно решение ще се консултирам с тях през целия мандат. Няма да ги забравя", коментира за Дарик Кирил Станчев. Той е адвокат и бивш футболист, добре познат в населените места в региона.

Кирил Станчев постигна по- добър резултат от много от утвърдените партии и коалиции, като ДСБ, Атака, ДПС, Инициатива за Кюстендил-Осогово. За адвоката дадоха своя вот 878 избиратели. За място в Общинския съвет бяха необходими 513 гласа, които останаха недостижими за другите двама кандидати за независими съветници - Антон Вуковски и Румен Миланов.