Ненов търси здрава ръка
Ненов търси здрава ръка / netinfo

  Управителният съвет на ПФК "Велбъжд- Кюстендил" се очаква днес да потвърди решението за смяна на старши треньора Борис Николов и помощника му Георги Петров. След равенството 1:1 с "Миньор"- Перник на стадион "Осогово" в събота, президентът Валери Ненов обяви уволненията.

  За нов старши треньор се водят преговори с Велислав Вуцов, Ферарио Спасов и селекционера на младежкия национален отбор Александър Станков.

  "Трябва здрава ръка и треньор, който да вдъхва респект на футболистите. Ще помислим до сряда, четвъртък", заяви в ефира на Дарик радио Валери Ненов. Той благодари за работата на Борис Николов. "Не че треньорското ръководство не си вършеше работата, но отбора играе слабо, резултатите са слаби и е нужна промяна", коментира Ненов. / запис /

  Временно тренировките на отбора ще водят капитанът Адалберт Зафиров и кондиционният треньор Иван Гебрев. Зафиров в момента се обучава в треньорската школа към НСА.

  "Футболистите са глобени с половин заплата. Парите ще бъдат под контрола на капитана Зафиров и Пламен Петров- Бързака. При добра игра и резултати, те ще предценят кога съотборниците им да си ги получат . В противен случай сумата ще отиде за детско- юношеската школа", каза в ефира на Дарик радио президентът на "Велбъжд- Кюстендил".