Ненов търси 2 халфа, недоволен е от кюстендилци
Ненов търси 2 халфа, недоволен е от кюстендилци / netinfo

  Президентът на ПФК "Велбъжд- Кюстендил" Валери Ненов изрази пред Дарик радио задоволството си от подготовката на отбора до момента.

  " В защита и нападение имаме достатъчно футболисти и нямаме проблеми, но търсим 2- ма халфове, след контузията на Коце Марков", заяви Ненов. Той е недоволен от представянето на кюстендилците в отбора, като от новодошлите отличи Емил Стоянов от ФК "Велбъжд" и Бисер Методиев от "Миньор"- Бобов дол. "Другите блеснат за малко и се скрият, но аз ще им дам още 2 шанса, да се докажат в следващите контроли", допълни президентът на "Велбъжд- Кюстендил".

  Валери Ненов похвали за професионализма и старанието в подготовката- Спас Гигов, Александър Валентинов, централните защитници Димитър Стефанов и Крум Крумов, Мартин Зафиров, Георги Бижев и Диян Велков.

  "Нормално е в подготвителния период да идват и да си тръгват хора, но както казва ст. треньора Боздански- "от тука и с прът да ги гониш няма да си тръгнат"", коментира Ненов.

  Мартин Зафиров уцели на два пъти гредите в контролата с "Рилски спортист" в Самоков. Срещата завърши 0:0. В събота "Велбъжд- Кюстендил" играе с "Пирин"- Гоце Делчев в Банско, на 25.07 с "Академик"- София, на 28.07 с "Пирин 2001".