Ненов е намерил нов спонсор за ПФК Велбъжд- Кюстендил
Ненов е намерил нов спонсор за ПФК Велбъжд- Кюстендил / netinfo

  Нов спонсор е готов да помага на изпадналия във "В" група отбор на ПФК "Велбъжд- Кюстендил".

  "Моето желание е спонсора да изплати предварително заплатите на футболистите до края на годината, още преди първенството", заяви президентът на клуба Валери Ненов. Той обяви, че 90% от досегашните футболисти са готови да играят в отбора и през новия сезон.

  На първа среща, днес на стадион "Осогово" се явиха само 5- ма футболисти. Обещанията на президента изслушаха капитанът Росен Петров, Ивайло Странджов, Кирил Мицов, Светли Боянов и Иво Велинов. Ненов анонсира, че по- късно ще има среща и с т. нар. чужденци в отбора, като Мартин Зафиров и Спас Гигов.

  "Не пътувам към Кюстендил, защото все още никои от ръководството не ме е потърсил, но ако има нужда от мен винаги съм готов да играя за Кюстендил", каза за Дарик М. Зафиров.

  Валери Ненов ще се опита да привлече в отбора двама нови треньори. За тях само каза, че единия работи като помощник в "А" група , а другия като ст. треньор в "Б" група. Президентът отново не изключи възможността клуба да прекрати дейността си, ако плановете му се провалят.