Не бе избран управител на Медицинския център в Бобов дол
Не бе избран управител на Медицинския център в Бобов дол / netinfo

529 600 лв. са разходите на ОП "Чистота, озеленяване и благоустройство"- Бобов дол, през третото тримесечие на годината, показва приетия отчет от Общинския съвет.

На днешната сесия бе гласувана и началната тръжна цена на терен отреден за бензиностанция. Той се намира над стадиона в Бобов дол и е с площ 2,761 дка.  Началната тръжна цена бе завишена от 43 100 на 65 000 лв., информира председателят на ОС- Бобов дол Димитър Ганчев.

Съветниците не одобриха кандидатурата на д-р Латиф Ананов за управител на Медицинския център за срок от три години. Не бе одобрена и другата кандидатура на д-л Роберто Гурков. "Така временно Ананов ще остане начело на център до избор на нов управител", заяви още Ганчев.

Предстой и нов конкурс за управител на Хосписа в Бобов дол.

На днешната сесия не бе разгледана точката за определяне и администриране на местни такси и цени на услуги на територията на Община Бобов дол и определяне на годишен размер на местните такси и цени на услуги за 2010 год. Тя ще бъде единствената точка на насроченото за утре заседание на Общинския съвет. То започва от 13 часа.