/ Личен архив
5 826 лв. бяха събрани за лечението на Тони Костов от благотворителното представление на постановката “Наследникът” в Общинския драматичен театър, информира авторът Станислава Ризова.
От информация на страницата във фейсбук- Да помогнем на Тони да пребори левкемията, публикувана на 16 декември, става ясно, че събраната до момента сума по дарителската сметка е 137 542 лв.

Сметка Тони Костов
Личен архив

”Тони се чувства добре, има силен дух, което е най-важно! Той се държи благодарение на Вас, защото усеща подкрепата Ви, той е силен защото Вие вярвате в него! Още не е приключил с курса на химиотерапия но остава малко още.

Кристиян Янкулов, Прея, Рафаел и таланти от Кюстендил с концерт в подкрепа на Тони Костов

Първия етап се проточи защото, както знаете  най-опасният ефект от терапията е падането на показателите и тогава лечението се спира, тоест не се подава химиотерапия докато състоянието не се стабилизира. 

Организират Коледен благотворителен базар в помощ на Тони Костов

От болниците в които изпратихме запитвания отговориха, че ще изпратят оферта, но искат първо Тони да приключи този курс и да се види какъв ще бъде резултата от пункцията на костен мозък, която се прави на края на курса. От резултата зависи дали ще се прави трансплантация на костен мозък или не и именно заради това клиниките искат да бъдат коректни с офертата, защото сумата за лечение, която включва трансплантация е доста по-висока. 

Тони Костов
Личен архив

Ние искрено вярваме, че каквото и да решат  лекарите Тони ще се справи! Вие ни показвате и ни учите ,че всичко е възможно! БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ АНГЕЛИ”, завършва информацията за лечението на 20- годишния кюстендилец.
Дарик- Кюстендил