Момиче с дупнишки и германски корени записа първи видеоклип- „GAME OVER
Момиче с дупнишки и германски корени записа първи видеоклип- „GAME OVER / Маргарита Петрова, Дарик- Кюстендил

„GAME OVER" е сбъдната мечта на младата певица Александра Лойкер, избрала за артистичен псевдоним Лекси Лалекс. Майка й е дупничанка, баща й е германец. Преди година Александра Лойкер и семейството й се връщат в България, въпреки, че живеят в Германия дълги години.
Александра е студент в Нов Български университет, 2 -ра година, учи психология на английски език. Въпреки това от малка обича сцената и макар, че не се е занимавала професионално с музика, нейният звезден миг идва. Реализира мечтата си- професионални песен и видеоклип.
Текста и музиката са на Васко Младенов, който освен, че се занимава с музика е и тенисист, режисьор на клипа е Борислав Костов. "С танца и музиката преживявам емоциите си", сподели Александра. От скоро взима уроци по пеене и актьорско майсторство при Борислав Костов. За участие в клипа, режисьора кани актьора Александър Кадиев, с които се работи изключително добре разказа Александра. Клипът е заснет във Вакарел, в студените октомврийски дни.
Александра обича да се връща в Дупница, при всеки възможен случай, при роднините и приятелите си. За приятелите си казва, че са първите, които и дали куража да пее пред публика.