Велбъжд, родени 2006 г.
Велбъжд, родени 2006 г. / netinfo
Футболистите на “Велбъжд”, родени 2006 година, водени от треньора Николай Наков се представиха много добре на зимния международен турнир за деца Балканика Къп в Сандански. В тази възраст участваха 16 отбора, а “Велбъжд” се класира на 4- то място.
Кюстендилци постигнаха 3 победи в групата си и завърши на първо място, което ги изпрати на полуфиналите. “Велбъжд” надделя първо над “Сердика”- София с 3:0, голове на Кристиан Даскалов- 2 и Дани Бацанов. Последва втори класически успех с 3:0 над “Ботев”- Пловдив, като точни бяха Дани Бацанов, Кристиан Даскалов и Димитър Христов. “Велбъжд” победи и сръбския “Мини Макси лига” с 2:1, голмайсторите- Василис Писиос и Кристиан Даскалов.

Деца 2006
netinfo


Единият полуфинал противопостави “Велбъжд” на “Царско село”- София, като футболистите на Николай Наков отстъпиха с 1:3, гол на Димитър Христов.

Деца 2006
netinfo

 

Деца 2006
netinfo


Кюстендилци отстъпиха в мач за 3- 4 място на “Витоша 13”- София с 1:4, почетно попадение, отново на Димитър Христов.
Турнирът при родените 2006 година спечели “Цървена звезда”- Белград, които победиха на финала “Царско село” с 4:2.
“Много силен и добре организиран турнир. Полезни проверки за децата, които останаха много доволни от престоя си в Сандански. Бяхме там 5 дни. Получихме и две нови покани за турнири през лятото, в Кранево и Балканика Къп в Банко”, каза за Дарик треньорът на “Велбъжд”, родени 2006 г. Николай Наков.
Днес започват участието си на международния турнир в Сандански и футболистите на “Велбъжд”, родени 2003 и 2004 г., водени от треньора Кирил Мицов и колегата му Красимир Петков.
 
Дарик- Кюстендил