МИКЦ Кюстендил
МИКЦ Кюстендил / netinfo
Конкурс за млади фотографи, на тема „Моето лято в снимки” обяви Младежки информационно- консултантски център в Кюстендил.

Могат да участват младежи на възраст от 15 до 29 години от Област Кюстендил. Целта е да се провокират младите хора, да разгърнат своята креативност и да участват във фото-състезанието. Фотосите трябва да отразяват моменти и впечатления от лятно приключение - на море, планина или друго лятно преживяване. Всеки участник може да изпрати до 3 фотоса. Творбите трябва да съдържат информация за автора – трите имена, възраст, учебно заведение или друга институция, адрес, телефон, e-mail.

Предложенията на снимките ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на МИКЦ : http://www.facebook.com/mikc.kn, където ще може да се гласува за тях. Резултатите от гласуването ще бъдат обобщени и ще бъдат обявени трите получили най-много гласове.
Снимките трябва да се изпращат на - mikc_kn@abv.bg, до 7- ми август Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 12 август – Международния ден на младежта. Снимката–победител ще бъде използвана за изготвянето на информационните афиши на МИКЦ – Кюстендил по повод 12 август.

Победителите получили най-много гласове ще получат предметни награди подсигурени от МИКЦ – Кюстендил.
За справки и повече информация:
Читалище „Братство 1869” ет. 2 стая 8 , ул. „Отец Паисий” 11
 
МИКЦ- Кюстендил