Младен Ризов се оплака от течащи тавани на стадион Осогово
Младен Ризов се оплака от течащи тавани на стадион Осогово / Иво Кирилов, Дарик- Кюстендил

25 360 лв. ще бъдат отпуснати от бюджета на община Кюстендил за съфинансиране по проект "Модернизация на базата на спортен комплекс "Осогово" чрез реконструкция на съществуващите тенис игрища". Това решиха общинските съветници на последната сесия.
Преди гласуването общинският съветник Младен Ризов се обърна към кмета на Кюстендил Петър Паунов с думите, че голяма част от залите на стадиона са с течащи тавани.
" В залата по карате тавана е изцяло с луминесцентни лампи и когато вали дъжд, водата отива върху цялата инсталация. Надявам се да не се случи нещо лошо, там все пак тренират деца", заяви Ризов.

"Още преди три години са подадени проекти от общината за ремонтни дейности в базата. През тази година сигурно за 4- ти път ще подадем тези проекти пред поредно ръководство на държавата. Базата се издържа основно от нашите средства. Когато държавата разбра колко държи на Кюстендил започва постепенно да финансира нашите проекти. Случи се дори миналата година политик от високо ниво да ми се извини, за репресивното отношение към община Кюстендил", каза кметът на Кюстендил Петър Паунов.