Михаил Миков и Атанас Гергинов: Кюстендил има нужда от промяна
Михаил Миков и Атанас Гергинов: Кюстендил има нужда от промяна / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Лидерът на БСП Михаил Миков и кандидатът за кмет на Коалиция "За промяна" Атанас Гергинов, заедно с председателят на БСП- Кюстендил Катерина Янчева прерязаха лентата на предизборния щаб на коалицията с №9 в бюлетините. Той се намира на главната улица "Цар Освободител", срещу паркинга до бившия ГУМ.


Гостите бяха посрещнати с питка с мед, от две момичета в народни носии.

Катерина Янчева подари парче от трикольорната лентичка на кандидата за кмет Атанас Гергинов, като му пожела да влезе с него в кметския кабинет на общината.
"Трябва да направим промяната, за която се борим всички ние и нашите симпатизанти, и коалиционните партньори, и обикновените граждани. За мен те имат нужда от тази промяна. Именно за това се ангажирам да застана начело на Коалиция "За промяна", с идеята да променим и отношението към хората, а и да се надяваме да им подсладим и живота в следващите 4- години на кметското място", заяви Атанас Гергинов опитвайки от вкусната пита.


Лидерът на БСП Михаил Миков заяви категоричната си подкрепа за Атанас Гергинов и листата и кандидатите на Коалиция "За промяна".
"Листата на истинската лява коалиция, която носи истинска промяна. Очевидно е, че в Кюстендил десницата се е събрала, скупчила се е около Паунов. Очевидно, че е поуплашена малко и очевидно е, че след изборите ще се чувства по- зле. Благодаря за куража г- н Гергинов и на нашите кандидатите за съветници, защото Кюстендил има нужда от промяна. Има нужда средствата, които идват в община Кюстендил да отиват за хората, а не за играчите, които са се накачурили около общината", каза Михаил Миков и призова на 25 октомври да се гласува с №9 в бюлетините.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!