Михаела Михайлова спечели Турнир Пловдив в категория “Бикини Фитнес”
Михаела Михайлова спечели Турнир Пловдив в категория “Бикини Фитнес” / личен архив
Кюстендилката Михаела Михайлова спечели Турнир Пловдив в категория “Бикини Фитнес”, над 166 см при младежите. Състезанието се провежда всяка година през месец Април в град Пловдив. Това е един от големите турнири в България по културизъм и фитнес, който е и квалификация за участие на Балканско и Европейско първенство.

Михаела Михайлова спечели Турнир Пловдив в категория Бикини Фитнес
личен архив

Михаела Михайлова спечели Турнир Пловдив в категория Бикини Фитнес
личен архив

“Подготовката ми беше 4 месеца, през останалото време тренирам и спазвам режим също, но самото “изчистване” за състезанието трае около 16 седмици. В момента с моят приятел и треньор Виктор Тасков живеем в Лондон. Там учим за треньори в една академия, в момента развиваме собствен бизнес с online coaching и имаме намерение да се занимаваме с това занапред, като няма да спираме да се състезаваме. Сега имам възможността да се състезавам на Балканско и Европейско първенство, но в момента съм фокусирана върху академията и смятам да се състезавам отново, но следващата година”, разказа за Дарик шампионката Михаела Михайлова.

Виктор Тасков и Михаела Михайлова
личен архив

Нейният приятел Виктор Тасков се класира на престижното 2- ро място на силния "Турнир Пловдив" през 2016 г. Той участва в категория "Мъжка Физика до 178 см.
 
Дарик- Кюстендил